Wie zijn wij

Globalbalance > Wie zijn wij

Wie zijn wij?

De reden van bestaan is onze bijdrage aan de groei en ontwikkeling van mensen, van onze cursisten, onze docent-trainers en van onszelf. Ieder mens heeft behoefte aan groei. Zowel op persoonlijk als zakelijk gebied. Op deze behoefte spelen we in door het organiseren van topkwaliteit opleidingen en trainingen.

Wij geloven daarbij in de volgende kernwaarden:

  • Persoonlijke ontwikkeling (gebruikmaken van uw eigen potentieel)
  • Presteren (gevoel van vervulling, meesterschap)
  • Integriteit (eerlijkheid, oprechtheid, opkomen voor dingen waarin u gelooft)
  • Vertrouwen (geven, krijgen)
  • Respect (voor jezelf en de omgeving)
  • Plezier (een ontspannen levensstijl)

Ons kernteam bestaat uit zelfstandig opererende en ondernemende adviseurs/ trainers met verschillende achtergronden. Passie, betrokkenheid, kennis en deskundigheid in sectoren is uitgangspunt bij de selectie van de adviseur in een opdracht.

Klantgerichtheid, resultaatgerichtheid, betrokkenheid en respect, zien wij als onze competenties en deze worden geborgd door zowel evaluaties met klanten als met collega’s. Volgens vele van onze klanten zijn wij deskundig, betrokken, flexibel, pragmatisch en plezierig om mee samen te werken.

Wij willen graag benadrukken dat het succes van uw organisatie wordt bepaald door de groei van uw mensen. Investeren in ontwikkeling loont bovendien altijd. Wij begeleiden u en uw organisatie graag in dit ontwikkelingsproces, om zo een mooie toekomst te garanderen.

Global Balance is er niet alleen voor de organisatie maar ook voor het individu. Een vertrouwde partner die er is voor iedereen!