Coaching

Globalbalance > Coaching

Wat kan je verwachten?

Ervaar hoe krachtig en succesvol je kunt zijn als je jezelf bent!

In het coachingstraject ga je ervaren wie je bent, wat je goed kunt en wat voor jou belangrijk is. Wij ondersteunen je om vervolgens hierop actie te ondernemen en te realiseren wat je te bieden hebt.

Werkwijze

In individuele gesprekken van een uur gaan we werken aan het door jou gewenste doel. De gesprekken kunnen bij jou thuis plaatsvinden, op je werk of zelfs al wandelend. Ons uitgangspunt daarbij is dat je zelfstandig bent en je eigen keuzes kunt maken. Wij helpen je helderheid te krijgen door steeds weer vragen te stellen, samen te vatten wat je gezegd hebt en zaken (bijvoorbeeld de consequenties van keuzes) op een rijtje te zetten. Verder laten wij je ervaren hoe krachtig je bent als je jezelf bent en stimuleren wij je om over jouw eigen drempels heen te stappen. Door te gaan doen.

Wij helpen jou om nieuwe talenten in jezelf te ontdekken en echt te benutten. Daarbij ondersteunen wij in het doorbreken van belemmerende patronen, zodat je met vertrouwen werkelijk nieuwe wegen kan inslaan. Onze missie is om jou verder te brengen dan waar je in eerste instantie voor kwam.

Kernpunten

Vertrouwen en samenwerking Onze passie is om mensen te leren kennen en begrijpen. Samenwerking betekent voor ons dat jij alle ruimte krijgt en op ons kan rekenen om je doel te bereiken. Waar je het zelf kan, stimuleren wij en waar je ondersteuning nodig hebt, zijn wij er.

Passie en talent herkennen In wat je tijdens de sessie doet en vertelt, eventueel aangevuld met testen, herkennen wij jouw passies en talenten. Door deze te benoemen, geven wij je inzicht en wordt het belangrijk. Dat helpt om keuzes te maken.

Inzicht in en ombuigen van weerstand Wij pikken snel signalen op en leggen verbanden. Hiermee benoemen wij met begrip en humor wat wij in de sessie zien aan patronen. Vervolgens laten wij je ervaren waar jouw belemmeringen werkelijk over gaan. Met dit inzicht op gevoelsniveau kan je een volgende stap zetten.

Praktisch, doelgericht en uit de comfortzone Wij spreken duidelijke taal, zijn scherp in onze analyses en concreet in onze feedback. Op een respectvolle en speelse manier prikkelen wij je om grenzen te verleggen.

Brede kennis van en ervaring met methodieken en mensen Hierdoor kunnen wij bij elke leerbehoefte aansluiten en vinden we samen een weg vinden naar het gewenste doel.

Is dit iets voor jou?

Bel ons voor een gratis kennismakingsgesprek op 06-48334161 of mail info@globalbalance.nl

Interesse? Bel voor een vrijblijvend gesprek!

Contact