Trainingen

Globalbalance > Coaching > Trainingen

Wij bieden zeer hoogwaardige trainingen aan die door tal van organisaties hoog worden geëvalueerd! Wij bieden maatwerk aan wat past binnen alle sectoren van de maatschappij. Of uw organisatie nu in de zorg, financiële diensverlening, overheid, transport etc zit, wij kunnen u garanderen dat wij voor u de beste partij zijn!

Daarnaast kunnen wij u ook voorzien in leuke en bijzondere groepsactiviteiten!

Communicatieve Vaardigheden (koi)

Een must voor een ieder die in aanraking komt met “mensen” . Klanten moeten netjes en correct te woord worden gestaan. Onze bijzondere en vooral praktische manier van trainen geven inzicht in valkuilen en gedrag.

Lees meer

Pesten op de werkvloer

EJe zult maar elke dag met knikkende knieën naar het werk gaan, bang voor die ene vervelende collega die er een sport van lijkt te maken om jou te kleineren, zo vaak en zoveel mogelijk. Of voor die manager die je elke keer weer opzadelt met alle vervelende klussen of je ten aanzien van collega’s voor schut zet. Het gevoel hebben dat je bijna een kogelvrij vest moet aantrekken om ongeschonden door je werkdag te komen.

Lees meer

Klantvriendelijk handelen (koi)

Deze training zorgt ervoor dat deelnemers inzicht krijgen wat echt contact maken met de klant kan betekenen. Het is bewezen dat een klantvriendelijke benadering zorgt voor betere rendementen binnen het bedrijf.

Lees meer

De effectieve manager

Deze training stelt je in staat verbanden te leggen tussen de diversiteit van culturele waarden en de impact ervan op het gedrag van mensen. De training stelt je beter in staat om de eventuele gevoeligheden in de samenwerking te herkennen en hierop in te spelen. Je hebt na deze training een helder beeld over je persoonlijke kwaliteiten en ontwikkelpunten met betrekking tot je handelen in diverse situaties. Je bent beter in staat je sterke kanten aan te spreken en je weet wat je valkuilen zijn. Daarnaast verkijg je tools hoe je een team extra kunt motiveren.

Lees meer

Teambuilding Funny-Fighting

Funny-Fighting, een uitje waarbij je moed op de proef wordt gesteld!

Door het uitvoeren van hilarische opdrachten met als thema verschillende vechtkunsten (denk maar aan Rambo of Karate Kid) wordt je als groep volledig uit je comfort zone gehaald. Je bepaalt als groep hoe ver je hierin gaat. Gewoon een paar uurtjes lekker gek doen en lol trappen wat je als ervaring altijd mee zult dragen en je als groep extra bindt.

Lees meer

Omgaan met verbale en fysieke agressie (koi)

Het doel van de training is het ontwikkelen van persoonlijke strategieën ter voorkoming van escalatie en beperking van persoonlijke schade alsmede het vergroten van de fysieke en mentale weerbaarheid met betrekking tot agressie, intimidatie en geweldsdreiging . Het creëren van meer zelfvertrouwen en uitstraling alsmede pro actief handelen.

Lees meer

Lifestyle management

Maak medewerkers duurzaam inzetbaar! Maak uw medewerkers bewust van het belang van hun gezondheid en stimuleer en gezondere levensstijl.

Lees meer

Persoonlijke stressbestendigheid

Heeft u de laatste tijd steeds vaker het gevoel dat de werkdruk te hoog is? Ervaart u steeds vaker stress op uw werk en heeft u soms moeite het overzicht te houden? Heeft u het gevoel dat het nu tijd is om hier iets aan te doen voordat het te laat is? Dan is deze training iets voor u.

Lees meer

Teambuilding Aikido & Zelfreflectie (koi)

De teambuilding Aikido & Zelfreflectie is bestemd voor iedereen die inzicht wil krijgen in de eigen competenties en daarbij de effectiviteit van zijn/haar persoon wil vergroten. Aikido heeft enkele basiselementen die door iedereen op een niet al te belastende manier kan worden toegepast. In iedere functie! Een zeer bijzondere en actieve manier om naast eigen inzichten ook een beeld te krijgen van Aikido. Het is veel meer dan alleen een martial art!

Lees meer