Voor de werkgever

Globalbalance > Voor de werkgever

Voor de werkgever

Wat bieden wij uw medewerkers

Wij bieden een breed pakket aan diensten op gebied van individuele maar ook teamcoaching, training en begeleiding. Wij zorgen er voor dat werknemers geprikkeld worden om zich verder te ontwikkelen en optimaal te functioneren in bestaande, gewijzigde of geheel nieuwe functies. Is uw organisatie aan verandering onderhevig, zijn er interne problemen waardoor medewerkers gedemotiveerd raken of wilt u werknemers preventief laten coachen om uitval op de werkvloer te voorkomen, neem dan gerust contact met ons op. Wij coachen werknemers met uiteenlopende vraagstukken en dagen wij werknemers uit zich verder te ontwikkelen en inzicht te krijgen in hun huidige problemen en mogelijkheden. Daarnaast komen wij graag in contact als het gaat om vragen rondom outplacement, ziekteverzuim en de Wet Verbetering Poortwachter.

Wat zijn de voordelen voor u als werkgever

Medewerkers die goed functioneren, vormen de spil van de organisatie en maken de organisatie tot een succes. Voor veel medewerkers is het belangrijk dat ze zich gewaardeerd voelen in de uitvoering van hun functie en dat er geïnvesteerd wordt in ontwikkeling en begeleiding. Dit zorgt er voor dat medewerkers gemotiveerd blijven, zich meer betrokken voelen bij de organisatie en zich minder vaak ziek melden. Uit onderzoek is gebleken dat coaching leidt tot blijvende verandering. Het biedt perspectief aan werknemers. Daarnaast biedt deze vorm van coaching o.a. een oplossing bij het creëren van de juiste werkplek zowel binnen of buiten de organisatie maar ook bij het bewuster inzetten van werknemersvaardigheden en hervinden van vitaliteit in zowel werk als privé.

 Hoe ziet het zogenaamde AAA-traject eruit

Op basis van uw wensen kunnen wij u een totaalpakket aanbieden waarbij verschillende bouwstenen mogelijk zijn:

  • Team- en individuele coaching voor alle lagen in de organisatie
  • Trainingen op verschillend gebieden
  • Advies
  • Borging

Wij zijn er om van uw organisatie een gezonde AAA-bedrijfscultuur te maken.

Meer informatie

Voor meer informatie of een vrijblijvend kennismakingsgesprek kunt u contact opnemen via e-mail: info@globalbalance.nl of telefoonnummer 06 – 48334161.