Onze coaches

Globalbalance > Onze coaches

Even voorstellen:

Sander Saers. Als persoon heb ik veel ervaring opgedaan in het aansturen van mensen. Ik ben een gevoelsmens. Ik investeer liever in de persoon omdat ik weet dat als een persoon goed in zijn/haar vel zit dat de rest vanzelf lijkt te gaan. In het ontwikkelen van een persoon, richt ik me liever op de positieve kanten dan dat ik kijk naar negatieve kanten. Door hier op in te spelen heb ik tal van mensen nieuwe inzichten mogen geven in wat voor organisatie dan ook. Of het nu om een manager gaat of een medewerker, iedereen heeft capaciteiten en ik ga graag de uitdaging aan met mensen om te onderzoeken tot hoever de horizon ligt.

Evelien Bonebakker. Ik geloof dat als je doet wat je leuk vindt, waar je goed in bent en waar je voldoening uit haalt, je in je kracht staat en dus het beste uit jezelf haalt.

Als coach en trainer help ik graag anderen bij de zoektocht naar wat in je kracht staat betekent, zowel privé als zakelijk. Je neemt jezelf tenslotte overal mee naar toe. Ik zorg er voor dat mensen geraakt en betrokken worden. Ze gaan dan anders naar de dingen kijken en als je anders kijkt, ga je ook andere dingen zien. En andere perspectieven geven nieuwe mogelijkheden!

 

Het coachen is erop gericht om zelf op zoek te gaan naar passende oplossingen, inzicht te krijgen en persoonlijk leiderschap te stimuleren. Wat eruit komt ligt daardoor altijd dicht bij jouw eigen kracht en zorgt ervoor dat je jouw talenten optimaal kunt benutten. Ik coach vanuit een Co-Active perspectief. Het Co-active model is ontwikkeld door CTI (Coaching Training Institute).

Mensen in beweging krijgen is de rode draad in mijn loopbaan. Sinds 2014 heb ik mijn eigen bedrijf in coaching en training en ben ik bij Capgemini coach en trainer. Capgemini heeft een eigen Coachcenter; het Employability & Inspiration Center. Ik begeleid hier medewerkers van Capgemini en Sogeti bij hun loopbaan-/coachvragen. Zelf heb ik met mijn voeten in de modder gestaan. Als consultant in de financiële dienstverlening heb ik praktijk ervaring opgedaan bij veel verschillende type klanten. Dit helpt mij de wereld van mijn coachees beter te begrijpen en nog belangrijker hen een gevoel van vertrouwen te geven dat ik ze verder kan helpen.

 

Marije Roozendaal. Graag kom ik in contact met mensen die stappen willen maken vanuit het ‘nu’ naar de toekomst. Om hen te helpen nadenken en vooral ook navoelen over hun ervaringen van de reis die ze tot dan toe hebben gemaakt en samen te onderzoeken waar ze naartoe willen. Heel vaak weten mensen onderbewust wel wat ze graag zouden willen maar helpt het om te klankborden en een beginnetje te maken. Ik geloof dat in een dwarsstraat de mooiste dingen te vinden zijn.

 

Mijn eigen reis door het leven ontstaat ook door het inslaan van uitdagende dwarsstraten. Wereldkampioenschappen roeien maakten mij tot een doelgericht en energiek persoon. Werk bij grote multinationals als Arthur Andersen (deels nu Accenture) en TNT brachten HR, management en organisatie kennis en ervaring (bovenop mijn organisatiepsychologische afstudeerrichting). Het WNF bracht het werken met gepassioneerde mensen in een internationale politieke context. In 2012 besloot ik na mijn reis door Tadjikistan, Kyrgizie, Nepal, Buthan en Oman om Beweging Beyond Business op te richten. Met dit eigen bedrijf breng ik de inhoud van mijn rugzak vol ervaringen in de praktijk. Ik breng mensen in beweging in trainingen, roeiclinics, HR-, change- en coachingstrajecten. Graag maak ik kennis! Ergens met beide benen op de grond of in de luchtballon.